zaterdag 3 januari 2009

Gered

Op oudejaarsavond hadden we ons danig misrekend qua eten. Naar mijn gevoel gingen alle winkels weer veel te vroeg dicht. Ik kon in een veel te drukke delhaize nog wel wat slappe groentjes meescharen voor kleine baby Tadeusz, maar voor onszelf was er geen inspiratie en geen tijd meer. Alle dagen eten maken is voor ons nooit echt evident geweest. Sven en ik zijn van het type mens dat in de loop van de dag vanop het werk even met elkaar belt en vraagt: "Wat gaan we vandaag eten, schat? Gaat gij naar de winkel of ik? En wat halen we dan?" Knettergek worden we er soms van. Plannen lukt ons eenvoudigweg niet... Iedere dag opnieuw die cinema.

Er zat op oudejaarsavond niks anders op dan snel nog langs de Particolare (de redder in nood) te vliegen en daar nog iets kant en klaar op te halen. We waren gered.

De vader van Olivier - de eigenaar - is altijd erg enthousiast als hij Tadeusz ziet. Het leverde deze beelden op. Het is een wat vreemde man, met een vreemd tempo van bewegen en een fotogenieke kop. Wat me vooral aan hem opvalt dat hij erg lief is...

6 opmerkingen:

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ zei

HAPPY NEW YEAR 2009

Liesbeth zei

Kei mooie foto, die in kleur, Tadeusz wordt zo groot, hij kan gewoon al staan!! Als ik het lees, denk ik, liever neurotisch dan chaotisch ;-)

karim zei

ik vind dit twee schitterende foto's. De omgeving doet het..

Linn zei

Wij bestellen meestal eten voor oudejaar bij een beenhouwer of traiteur, lekker gemakkelijk.De Spar alhier was trouwens open tot 18 uur op oudejaar. Een deftig uur lijkt mij dat.

Tadeusz ziet er trouwens een leuk ventje uit. Goed gekleed ook. ;-)

MJ zei

Mijn allerbeste wensen voor een schitterend en creatief 2009

Martine zei

Ja! Heel lief!Schattig zoals hij de baby zoent!