dinsdag 18 november 2008

Binnenhuisinrichting...

Nu we verhuizen naar een huurwoning kunnen we eindelijk ook op zoek gaan naar een leuke huis om te kopen. Sven en ik gaan zo regelmatig eens kijken naar huisjes die openbaar verkocht worden. Soms zie je dan de gekste dingen... Ik kon het niet laten dit even te fotograferen. Het is een tijd chique en mode geweest om je huis zo in te richten, maar ik was die tijd toch even vergeten. Tapijt in de badkamer. Als je het mij vraagt: hoe komen ze erbij?!
(Bij de foto's is wel iets misgelopen met het perspectief)

9 opmerkingen:

steven zei

Haha, geweldig.
Bij het zien van dat tapijt moet ik wel een spontane niesbui onderdrukken.

feb zei

Degoutant eigenlijk zo ne tapis plein in je badkamer :) maar ge hebt wel warme voeten...

Liesbeth zei

Hé, da's mijn huis! Vind je het niet mooi? Dat tapijt is heerlijk warm aan de voeten hoor. We verkopen het alleen maar omdat we nu ook tapijt willen in de garage.

Joeri zei

Lekker seventies de eerste twee...Lijkt me een geschikte locatie voor x-rated films :-)

herfstmensje zei

en trouwens, waarom zou je in godsnaam langs die kant in je bad kruipen? wat raar! vrienden van ons hebben dat ook, maar dan zwarte tapis plein, de muren oosters groen, en bad in mozaïektegeltjes. Dat geeft echt wel iets mysterieus.

Stijndc zei

Hmm, een trapke naar het bad. Dat ik daar nog niet opgekomen was. :)

Caro zei

Ik vind het wel zielig voor Liesbeth, maar ik vind het ook een zeer aparte inrichting en zeker niets voor alergische mensen. Ik ben bang voor haar dat het tapijt in de garage er voorlopig niet gaat komen. Raak dat huis maar eens kwijt!!
Leuk dat je ons even hebt laten meegenieten. Met dat perspectief worstel ik ook regelmatig. In photoshop is er wel wat aan te doen heb ik nu geleerd inmiddels.

Frederik zei

als je het perspectief "bang on" wil zou je een tilt en shift lens moeten gebruiken.

Elke zei

dat bad komt zo uit een goedkope bollywood-film. Ik had geen idee dat er ook mensen waren die dit hun eigen huis echt aandoen.