dinsdag 30 september 2008

Ik ben er klaar voor!

Vorige week belandde ik op de blog van dipfico, die een fantastische ontdekking gedaan had mbt een geschikte zak om zijn fototoestel in te steken zonder dat die al te groot is, zonder op te vallen en waar toch nog voldoende plaats in is voor nog wat kleinigheden. Aangezien ik op zoek ben naar iets dergelijks, ben ik maandag eens gaan checken.
Het is fenomenaal. Echt fantastisch. Mijn vorige handtas was drie keer zo groot, ik kon er niks in terugvinden (echt altijd zoeken!) en mijn fototoestel kon er niet bij in omdat de handtast lang niet stevig genoeg was. De camera zou er ook snel uitvallen, sleutels zouden het beschadigen enz enz.

Dit zakje van North Face is redelijk duur, maar het is wel een echt wondertje. Klein, stevig, waterdicht, esthetisch oké en niemand die verwacht dat er een serieuze camera inzit. En er is plaats genoeg voor agenda, portefeuille, sleutels, geldbuidel... Mijn camera kan nu ook mee naar het werk als ik wil. Laat het leven nu maar komen, ik ben er klaar voor: ik zal niet meer denken: "dju, mijn camera ni bij."

Ik ben er smoorverliefd op.

7 opmerkingen:

dipfico zei

Exactly my thoughts!
Ik ben ook serieus content van mijn aankoop

Evelien zei

En in dezelfde kleuren als je gsm. :-)

steven (gekiekt) zei

Mooie tas. Lijkt me leuk om altijd een camera bij de hand te hebben.

oogsnoep zei

Grappig, ik was ook gaan kijken maar vond het toch niet echt handig om een D300 met zoomlens in te steken ...

Caro zei

Oei, wat zal vriendlief wel zeggen van deze nieuwe liefde? Je kan het vast wel utleggen. Ziet er inderdaad wat betreft design heel ok uit. Dat mensen niet verwachten dat er een camera in zit is ook fijn. Ik hecht nogal aan mijn kleine rode rugzakje. Niet zo'n dikke fotorugzak. Nee bescheiden en toch alles erin inderdaad. Dus als je een rood rugzakje door Antwerpen ziet slenteren....

stijndc zei

Mooi assortie met de gsm. Ik vind het trouwens steeds grappig wat vrouwen allemaal in hun handtas meesleuren...

Liesbeth zei

En met deze weet iedereen wat er in dat mooie zakje zit. Mooi!