maandag 28 juli 2008

Nachtbeeld

Ik vond het resultaat van deze nachtfoto verrassend mooi. Ze is in onze keuken gemaakt. Ik heb er niks mee gedaan.

6 opmerkingen:

Caro zei

Ik vind deze foto ook heel mooi gelukt, romantisch sfeertje. Bedankt dat je op mijn blog hebt gerageert en ik vind het leuk daardoor jouw blog te leren kennen. Dat van die onnozeliteiten valt goed mee. Ik vind dat jij heel interessante dingen doet met je camera. Welke heb jij trouwens? Ook leuk dat je er van die verhaaltjes bij zet, daar hou ik wel van.
Als je het goed vindt zet ik je in mijn links. Kan ik makkelijk eens wat vaker langs komen!!

ysabel zei

@ Caro: Ik heb een canon 450D met slechts één lens: een 18-55. En zet me gerust bij je links. Als het goed is doe ik dat ook met die van jou.

Caro zei

Ja dat is goed. Leuk dat je de 450 heb. Ik zit al een paar weken te dubben of ik niet van de 400 naar de 450 zal gaan als Konijnenberg nog iets voor mijn camera geeft. Hij is toch hier en daar echt wel verbeterd ten opzichte van die van mij. Maar ik denk dat ik niet veel meer ga krijgen voor een twee jaar oude camera helaas.
Ik zal je in ieder geval zeker blijven volgen.

karen zei

Heel mooi lichtspel! :) Leuke ontdekking, je blog :)

Anoniem zei

mooiste foto tot op heden op je blog. Waarom? Omwille van de gelaagdheid: je ziet wat je ziet, maar er is meer: door je cadrage en het licht voelt de toeschouwer dat er meer aan de hand was (tenminste in je hoofd).
Mooie stap voorwaarts gezet.

Tracht er een gewoonte van te maken eerst te antwoorden op "wat wil ik tonen". Dan de "hoe"-vraag te beantwoorden. Dan zet je een grote stap over de "haha leuk"- foto's.

succes!!!!!

PS. doe zo voort - ook zeker met die tekstjes
ps. bedankt om op mijn site binnen te springen

ysabel zei

@ dieter: heel erg bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik denk dat je zeker gelijk hebt, en ik ga je advies zeker ter harte nemen.
Jouw site is het volgen zeker waard.