dinsdag 3 februari 2009

Rome

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat ik nog in een vliegtuig stapte. Als ik het nareken blijkt de eeuwigheid maar een jaar of acht te zijn. Maar het is nog eens zover: we vliegen naar Rome. Zo'n staen mastodont is natuurlijk iets anders dan met echte pluimen vleugels naar ginder flapperen, maar het blijft indrukwekkend. Baby Tadeusz gaat mee. Zijn eerste vlucht. Hij zal er zich later niet zo veel van herinneren, maar we wilden hem toch meenemen. Kwestie van het aantal toegelaten kilo's handbagage toch vol te krijgen.

Sven en ik hebben deze korte citytrip al maanden geleden vastgelegd. We wilden oorspronkelijk met een Flairbon gaan, maar toen ik in het reisbureau vertelde dat we een baby mee wilden nemen bleek dat niet te gaan. Ze wilde wel even uitrekenen wat het zou kosten zonder de Flairbon... En wat bleek: het was goedkoper! Het scheelde maar een euro of vijf, maar toch. Als mensen denken dat de Flair altijd ongelofelijk goedkope aanbiedingen heeft, vraag toch maar even om het gewone tarief eens op te zoeken. Wij hebben voor minder geld een driepersoonskamer en we nemen een vliegtuig met een baby bij. En we gaan ook naar de mooiste stad ter wereld (naar het schijnt). Maar dat kan je met de Flair ook...

4 opmerkingen:

yab zei

De mooiste stad ter wereld, vind ik persoonlijk een beetje overroepen, maar jullie zullen je er alvast zeker niet vervelen. ;-)

caitlin - http://what-my-canon-sees.skynetblogs.be zei

Er valt heel wat te zien, dat is zeker!
Maar 'mooiste' kan zoveel inkleuringen hebben, hé ;-)).
Klinkt als een heerlijke citytrip, dat wel!
En het loont inderdaad altijd zelf even te kijken - dat ondervonden we met onze Eurodisney trip vorig jaar (zelf tgv geregeld, hotel via reisbureau = € 50,00 goedkoper dan Thomas Cook idem pakket, € 100,00 Neckerman pakket!)
Geniet er van!

Caro zei

Goh wat een heerlijk vooruitzicht en Tadeusz hoeft niet eens in de handbagage te zitten. We wachten op mooie beelden dat snap je!! Heel veel plezier.

LAMP (hobbyfotograaf) zei

Goede fotovangst toegewenst... en natuurlijk ook een prachtige vakantie
mvg

Lamp