woensdag 5 november 2008

Vereende krachten

Een hele tijd geleden kreeg ik van Feb een stokje toegeworpen. Het betreft het stokje 'van onbewerkte tot bewerkte foto'. Ik heb een hele tijd nagedacht en rondgekeken in mijn bestanden. Bij heel wat bewerkingen heb ik overwogen om het origineel erbij te zetten, maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Maar nu werd het toch eens tijd...

Ik heb gekozen voor een erg slechte foto, waar toch iets leuks op staat. Ik vond het een erg schattig gegeven, die twee jongetjes, maar de foto trekt op niks. Ik heb geprobeerd om er iets mee te doen door ze te bewerken, maar het blijft een slechte foto. Maar ja. Soms moet je het daar mee doen...

7 opmerkingen:

dipfico zei

't beeld is mss niet helemaal optimaal maar de foto vertelt wel en leuk verhaal en das 't belangrijskte

I Like

Annelyse zei

ik heb er misschien niet veel verstand van, maar ik vind het toch geslaagd.

Karina zei

"Ik heb geprobeerd om er iets mee te doen door ze te bewerken, maar het blijft een slechte foto. Maar ja. Soms moet je het daar mee doen... "
Nee hoor. Gewoon weggooien die handel en opnieuw de straat op! De aanhouder wint :-)

Stijndc zei

Toch een leuke bewerking.

Caro zei

Ik vind de zwart-wit (misschien een beetje sepia ik weet het niet precies) versie wel goed geworden. Er zit teveel licht op die deur, dat ga je niet meer kwijtraken. Maar een paar storende elementen ben je door deze uitsnede wel kwijt geraakt. Die paal links en die vuilcontainer rechts. Nu is het toch een rustiger beeld met de nadruk op wat die jongens doen.
Hij is best leuk geworden.

Jens zei

Weet je Ysabel, ik vind de kleurenfoto eigenlijk zo slecht nog niet. Helemaal niet... Het is een leuke straatfoto, een moment dat je toch maar opgemerkt moest hebben. Ik vind de bewerking hier zelfs niet nodig. Heb het gevoel dat je soms iets te kritisch bent voor jezelf. Je maakt echt leuke dingen hoor, ik ben fan :)

feb zei

Voor mij de kleurenversie met de crop van de bewerkte foto. Meer moet da niet zijn ;)