zondag 19 oktober 2008

Anselmostraat

Gisteren ging Sven even snel naar den beenhouwer in de Anselmostraat. Dure populaire keurslager (kwaliteit oké, maar toch een pak duurder dan het waard is) waar dan meestal zo'n tachtig man staat aan te schuiven, waar een regiment personeel achter de toog staat, waar een koffiezetapparaat staat voor gratis koffie tijdens het wachten en waar ze wel goeie kipcurry hebben. Ik zou, met een slapende Tadeusz op de achterbank, wel even wachten in de auto. Het duurde ongeveer 35 minuten voor Sven terug was. Het leverde een hele berg foto's op. De ene al wat saaier dan de andere. Zo hebben veel mensen al foto's gemaakt, denk ik.

4 opmerkingen:

Karina zei

Heel herkenbaar :-) En de kans dat hier iets treffelijks uitkomt is bijzonder klein, maar het doodt de tijd.

Anoniem zei

Die tweede foto vind ik leuk. :-)

Liesbeth zei

Ik ben ook fan van de tweede, ziet er geweldig uit. Misschien moet ik mijn fototoestel meenemen naar de gynaecoloog om daar de tijd te doden, want daar zit ik meestal ook langer dan me lief is.

Caro zei

Wow jij gaat een trent zetten. We nemen gewoon overal de camera mee en gaan oersaaie zaken fotogeniek proberen weergeven. Ik vind ook die tweede heel geslaagd. Zeg nou eerlijk als er in zo'n verloren half uur een leuke foto wordt gemaakt is het geen verloren half uurtje meer!!