woensdag 6 augustus 2008

Stokje

Het blogleven is op vele vlakken nieuw voor mij. Een wereld van gekke terminologieën en technische aspecten openbaart zich. Behalve de nieuwe woordenschat op het vlak van fotografie (lightroom, raw, dof, enz) komen er dus ook nog een heel deel 'blogolismen' op mij af gegalopeerd. Soms breekt het koud zweet me ervan uit. Er was een reactie van Caro, waarin zij sprak over een stokje... Het stokjesconcept is redelijk nieuw voor mij en ik moest - om eerlijk te zijn - even heel aandachtig lezen waar deze over ging. Maar mijn frank is gevallen. Ik begon prompt te blozen van trots. Ik? Genomineerd? Voor het stokje van brillante weblog. Amai! Ik weet niet of ik in wezen zo stokjesminded ben, maar nu ik genomineerd ben, wil ik ook meedoen. In ieder geval bedankt Caro! Ik geloof overigens niet dat het de bedoeling is om degene die het stokje doorgeeft te nomineren. Wat mij betreft gaat de award naar: Gekiekt. Zijn ttv-foto's zijn fantastisch. En ik geniet gewoon telkens opnieuw van zijn foto's. Van al zijn foto's. Dat is wat een blog voor mij moet zijn: iets om naar terug te keren, waar ik nieuwsgierig van wordt. Het leven van een onbekende dat aan de hand van enkele beelden en een paar letters dichterbij gebracht wordt. Plots wordt het boeiend. Steven Meert doet dit alles... http://gekiekt.wordpress.com/ En ik zou nomineren (de volgorde is totaal onbelangrijk): De fotoblog van Arthur Eranosian. Omdat ik telkens iets leer van zijn foto's. Ik vind het leuk om zijn weg te volgen. http://arturian.wordpress.com/ Zinloos. Een blog zonder foto's, maar leuke stukjes tekst. Heel vaak brengt Coltrui me echt aan het lachen. En gaat het leven daar niet voor een groot stuk over? Kunnen lachen? http://www.zinloos.be/wordpress/ Jens Daems Fotoblog. Jonge gast, vermoed ik. Maakt leuke dingen. Ik volg 'm graag. http://jensdaems.wordpress.com/ Herfstmensje. Ik kan niet goed verklaren waarom ik deze blog blijf bezoeken, maar ik blijf ernaar toe trekken. Ik heb het gevoel dat ze me iets te vertellen heeft. http://www.herfstmensje.be/ Stijn dc. Een leuke mix van vanalles. Dat bevalt me. Dat verrast me. Ik volg 'm graag. http://www.stijndc.be/blog/ Madame Zsazsa. Koken, naaien, tuinieren. Maar allesbehalve saai. Ze is er toegewijd, maakt fantastische dingen met naald en draad. http://madamezsazsa.blogspot.com/ Iedere genomineerde krijgt van de 'gever' een berichtje en de winnaar mag de Award op zijn blog plaatsen en aan alle 7 genoemden wordt gevraagd om het stokje weer aan 7 anderen door te geven, waarbij de award naar nr 1 gaat... Ziezo. Ik heb mij van mijn taak gekweten.

5 opmerkingen:

Stijndc zei

hey. Bedankt voor het werpen van het stokje. Ik heb het met graagte gevangen. :)

Jens zei

Een stokje van Ysabel! Jeuj! Mijn dag is weeral geslaagd :) Bedankt voor het stokje meid :) xxx

Anoniem zei

Proficiat met je nominatie !

Caro zei

Goede keuze hoor Ysabel. Ik heb zitten genieten van al de nieuwe blogs die ik zo leer kennen. Ja en Arthur kennen we natuurlijk, daar is geen twijfel over die is goed en gaat alleen maar beter worden.

steven (gekiekt) zei

Dag Ysabel,

Pas terug van vakantie. Vandaar mijn late reactie op je stokje: bedankt, ik voel me echt gevleid. Ik zal binnenkort nog wat ttv-foto’s maken.


Groetjes,


Steven